Biserica Golgota | OazeDeViata DeCrisStudio

slideshow


Implica-te

Succesul Bisericii noastre depinde de participare de la oameni ca tine. Implicati-va în Misiunile noastre - se va schimba viata Ta..
7 ani plini de momente, de stări, de trăiri.
7 ani plini de zâmbete fericite, de lacrimi de tristețe,
7 ani plini de prieteni, de străini, de apropieri și de despărțiri.
7 ani de oameni frumoși.

* Cred că sunt puține persoane care mă cunosc cu adevărat
*
Numele meu este Cristi ,din spatele acestui SITE ,

Nu pot spune că sunt un om simplu sau ușor de înțeles, apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece.
Cu toate că de ceva timp nu am mai fost atât de prezent pe acest
ă pagină dar este o parte din sufletul meu pe care o voi prețui întotdeauna și la care nu voi renunța niciodată. Aici am întâlnit foarte multe genuri de oameni. Unii mi-au bucurat sufletul și m-au făcut să mă simt special, alții m-au înțeles greșit și m-au îndepărtat fără să-mi acorde vreo șansă.
Acum, privind în urmă pot spune că sunt recunoscător pentru fiecare în parte. Aici, în acest loc, se comunică prin intermediul sufletelor, astfel că am avut ocazia de a fi prezent într-un mod inedit în viața multor oameni, iar voi, la rândul vostru, mi-ați oferit lecții de viață importante.
O să numesc acest loc "o parte din mine”. Un jurnal deschis publicului larg
Întotdeauna am considerat că uneori avem nevoie de un pansament sufletesc, chiar dacă acesta vine din partea unor oameni ,
Celor care m-au susținut încă de la început, le mulțumesc din suflet , Celor ce nu au crezut in mine Dumnezeu sa ii Binecuvinteze, Dar celor care au crezut în mine, le mulțumesc în mod special. Ei m-au ambiționat cel mai tare!
Mi-am dat însă seama că nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui. Important este să fiu împăcat eu cu mine, să fiu conștient de lipsuri și să încerc să le acopăr, pentru ca indiferent de situație, să pot spune cu mâna pe inimă că nu mi-e rușine de ceea ce sunt sau ce am făcut.
Vă mulțumesc sincer pentru toată aprecierea, prietenia și înțelegerea arătată pe parcursul celor 7 ani.
Transalte Site ´Click´

Transtale Site ´Click´
~~ Oamenii de succes pun intrebari mai bune ~~

*Mai aproape ca oricand*

~ Revenim in Curand Site Dedicat Tinerilor&Copilor ~

slideshow

 
Create a free website with uCoz